Ketonen & Myllyrinne 3
Aikuiset miehet ovat käyttäneet aikaansa ja energiaansa luodakseen hauskaa. Ja tässä tulos.

Luvassa kahdeksan upouutta jaksoa täynnä yönmustaa huumoria, jossa jännittävänä lisukkeena piristäviä harmaan sävyjä.
In store: 14
22.00 €  qty
Ketonen & Myllyrinne 2
"Ketonen ja Myllyrinne ovat tavoittaneet toisella tuotantokaudella tekemiseensä otteen, jonka avulla ihmiskunnan suuret kertomukset ja keskeiset teemat heräävät henkiin ja saavat uuden, ajanmukaisen muodon. Ketonen&Myllyrinne on kuin peili, joka asettuu länsimaisen yhteiskunnan kasvojen eteen paljastaen siinä olevat epäpuhtaudet ja aluillaan olevat uurteet, joista myöhemmin saattaa kehittyä ikäviä ryppyjä, jotka saavat sinut näyttämään ikäistäsi vanhemmalta. Sivelemällä itseäsi päivittäin "Ketonen&Myllyrinne"-dvd:llä voit pysyä nuorekkaana ja päästä esimiehesi suosioon."

-Dan Druff, Dermatologist Weekly-

JULKAISUPÄIVÄ 13.2.2008
In store: 31
22.00 €  qty
Ketonen & Myllyrinne 1
KETONEN JA MYLLYRINNE
(Subtv 2006)

Näe Luomuteurastaja Tuomas Murtomäen harvinainen haastattelu, Kansallisarkiston erikoisuudet, Todellinen kokkisota, ja Doping-urheilijan selitykset. Kari Ketonen ja Ville Myllyrinne ovat käsikirjoittaneet kahdeksanosaisen sketsisarjan, joka ei kuvia kumartele ja jolle juuri mikään ei ole pyhää.

Tämä on tarkoitettu ainoastaan aikuisille! Lapset ja lapsenmieliset älkööt vaivautuko!
Nukkumatinkin kärsivällisyydellä on rajansa!

"Ketonen&Myllyrinne on kursailematon, aggressiivinen syöksy keskenkasvuisen idiotismin humoristiseen ytimeen. Matka, jolle katsoja pahaa aavistamatta lähtee, on ennenkuulumattoman rikas, avartava ja ikäänkuin lahjoittaa kokemuksen jostakin toisesta, jostakin, joka on on arkitajuntamme tuolla puolen.......- Ja joka kyllä joutaisi siellä minun puolesta pysyäkin. Kaksi tähteä. Molemmat himmeitä."
-Dieter af Boegh, mediatutkija, kriitikko
In store: 33
22.00 €  qty
Shopping cart:
Product Quantity Sum
total:  € 
Contact info:
Tuotanto Oy Säihky
 
Melkonkatu 24, 3 krs.
00210 Helsinki
Business ID: 1505381-8
 
Tel: tel. 010 832 4100
yleinen@saihky.fi
Search