Tilaus- ja toimitusehdot
Hinnat
Pidätämme oikeuden nettikaupassa olevien hintojen sekä tietojen muuttamiseen.
Emme vastaa mahdollisista virheistä tiedoissa. Pyrimme korjaamaan virheet heti havaittuamme ne.

Huomautukset
Tuotteeseen tai toimitukseen liittyvät huomautukset voi tehdä 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottamisesta puhelinnumeroon 010 832 4100 tai sähköpostitse yleinen(ät)saihky.fi.

Maksutavat
Tällä hetkellä Säihkyn verkkokaupassa voit maksaa ostoksesi Nordean e-maksulla tai tilata tuotteet postiennakolla. Voit myös maksaa muilla verkkopankeilla ottamalla tilausvahvistuksesta tilinumeromme ja maksuviitteen ja summan. Jos sinulla on muu pankki kuin Nordea, valitse kuitenkin toimitustapa nordea-e ja vahvista tilaus ohittamalla Nordean maksunappi. Painat suoraan vahvista tilaus. Saat maksuvahvistuksen sähköpostiisi ja siitä saat maksutiedot. Voit lähettää postia meille yllä olevaan meiliosoitteeseen tai kirjoittaa selvennyksen asiasta henkilötietojen jälkeen kohtaan muita tietoja. Siitä näemme että käytät toista pankkia ja maksu ei näy meillä samana päivänä. Huom! muutkin pankit siis käyvät tällä tavalla.

Verkkopankki- ja luottomaksujen turvallisuus
Pankkimaksut tapahtuvat suojatulla yhteydellä suoraan pankkien ja luottoyhtiöiden omiin järjestelmiin. Verkkokauppias ei missään vaiheessa saa selville verkkokauppa-asiakkaan tili- tai luottokorttitietoja.

Toimitusehdot

Toimitamme lähes kaikki tilaukset n. 14 arkipäivän kuluessa (ellei tilausvahvistuksessa muuta mainita)

Ostoskori:
Tuote Määrä Summa
yhteensä:  € 
Yhteystiedot:
Tuotanto Oy Säihky
 
Melkonkatu 24, 3 krs.
00210 Helsinki
Y-tunnus: 1505381-8
 
Puh: tel. 010 832 4100
yleinen@saihky.fi
Haku